14 jelei egy igazán jó apa

A gyermekkor, a fiúk és a fiúk úgy gondolja, hogy, hogy egy apa - ez elég egyszerű. De amikor öregszünk, akkor is, ha még nincs saját gyermekei, rájönnek, hogy ez sokkal nehezebb feladat, mint amilyennek látszik. És kezdik értékelni atyáik azért, amit értük tett. Ebben a cikkben megtudhatja, tizennégy jelei, hogy mit jelent, hogy jó apa.Úgy hallgatni a gyerekek

14 jelei egy igazán jó apa

Egy jó apa - egy nagy hallgató, míg a teljes értelemben vett. Ez nem azt jelenti, hogy ő lehet hallgatni a gyermeket az egyik fülét, miközben felhívja a figyelmet, hogy a TV vagy újság. Ez azt jelenti, hogy az apa képes meghallgatni és megérteni a gyermek tudja, hogy meg kell értenie, és elfogadja azt. Csak ezen a módon egy kötést, hogy a gyerekek értékelik annyira.

Érdekli őket, hogy a gyermekek

Ez a bekezdés szorosan kapcsolódik az előző, és kiegészíti azt. Ha azt szeretnénk, hogy megtanulják, hogyan lesz egy jó apa, akkor kell, hogy érdeke az, ami fontos, hogy a gyerekek. Ha szeretnek játszani a tervező, akkor kell, hogy nem csak nekik új sorozat, hanem hogy egybegyűjtse őket, hogy megosszák a nagy pillanatokat a gyermek.

Ezek mélyen érintett

Ez apa nem csak egy váll, amelyen a sovány, vagy mellény, amit lehet panaszkodni. Minden az érzelmek és a felfedezés, hogy a gyermekek jó apák tapasztalni velük. Ha gyermekének örömteli pillanat, azok valóban elégedettek vele, és ha a gyerek beteg és szomorú, hogy mennek keresztül vele. A gyermekek nagyon fontos, hogy úgy érzi, hogy apjuk érteni őket, osszák meg az érzelmek és mindig ott van, nem számít, mi történik.

Azt mutatják, hogy érdekli őket

Sokan úgy vélik, hogy az igazi apja - az egyik, hogy valójában sokkal aggódnak a gyerekek, de soha nem mutatja annak bizonyítására, hogy hogyan lehet egy igazi férfi. Azonban ez működik, nagyon ritka - sokkal gyakrabban gyerekeknek szükségük van a papa mutatta aggodalmát, megmutatta az érzéseiket, ahelyett, hogy egyszerűen utasította érzelemmentes. Még gondozók és tanárok emote a gyermekek, apák kell tennie az első.

Segítenek a gyerekeknek megtalálni a kérdésekre adott válaszok

14 jelei egy igazán jó apa

Köztudott, hogy a gyerekek mindig nyüzsögtek a fejemben száz kérdés, hogy sürgős választ. Azonban legtöbbször apák próbálják megvédeni magát ez az áramlás, jelezve a gyerekeknek, hogy túl sok érdekel valami. Megpróbálják megnyugtatni a gyereket, és néha úgy gondolja, túl racionális. És ez nem valami, ami szükséges a gyermekek számára, akik keresik a választ - sőt, szükség van rájuk, és a válaszokat. Megpróbálok válaszolni minden gyermek kérdéseire, akkor is, ha nem tudja a helyes választ, hogy vegyenek részt a gyermekeik életét, és ha lehetséges, megtanulják, hogy megtalálja a saját válaszait a kérdésekre, amelyek érdeklik őket.Ezek lehetővé teszik, hogy a gyermekek kreatív

A probléma sok az atyák, hogy hajlamosak elszigetelni magukat attól, amit ők nem szeretik a gyerekek. Ahogyan az az állandó kérdés, amikor az apja egyszerűen megkéri a gyermeket, hogy ne túl sokat, gyakran apa kérheti a fia vagy a lánya nem viselkedik ostobán és nyugodt. Azonban ez is egy nagy hiba, mert a felnőtt agy nem tudja megérteni, hogy egy adott pillanatban történik a gyermek agya. És az a tény, hogy úgy érzi, buta egy gyerek is egy képzeletbeli világban. Tehát a feladat -, hogy a gyermekek, hogy kreatív, használd a fantáziádat, amennyire csak lehetséges, és nem vezetni őket a keretbe.

Azt olvasni, hogy a gyermekek

Ezek a piszkos munkát

Ez apa képes kiemelni és átvegye része a feladatokat. Nagyon gyakran az apa csak akkor vehet részt a teremtés, a gyermek, és a többi munkát kell tekinteni nő - táplálás, változó pelenkák, fekszenek az ágyban, az emelés az éjszaka, amikor a baba sír. A jó apa nem hibáztatni mindent az anya, és nem riadt változtatni a pelenkák, valamint a jövőben, és beszélni összetettebb témákban.

Ők irányítják magukat

14 jelei egy igazán jó apa

Korábban azt mondta, hogy az apja mindig érezni a gyermek, és nem félnek megmutatni az érzelmeiket. Azonban, ha kell mindig keresni egy hozzáértő egyensúly, mivel a hiszti nem segít a gyerekeknek. Be kell, hogy képes irányítani magát minden helyzetben, és képes legyen megoldani békésen és kiegyensúlyozott.

Nem hajlandók gyerekessége

Köztudott, hogy a lányok egyre inkább nők morálisan sokkal korábban, mint a fiúk - a férfiak. Vannak olyanok is, továbbra is játszani a gyereket, és harminc-negyven éve. Azonban, ha a gyermekek, ez egy hihetetlen felelősség, amely soha életében nem megy a vállán. Ezért az életben ne legyen egy hely gyerekes, ha úgy döntött, hogy legyen a család feje.

Ők fel mások érdekeit a sajátjuk

Sok férfi szokni azt a tényt, hogy mindig megkapják, amit akarnak. De akkor, amikor már a gyerekek, nem lehet őket képezni, hogy most már csak a gyerekek megkapják, amit akarnak. Néha szükség van vezetni őket a fejét botrányok és veszekedések, de egy igazi jó apa maga megérti, hogy most már nem kell, hogy kényeztesse magát és a gyerekeket.

Ezek biztosítják a család

Ez apa nem kell milliomosnak minden héten, hogy készítsen a családja egy trópusi szigeten. De van, hogy támogassa a családját anyagilag. Annál is inkább - tette késznek kell lennie arra, hogy támogassa a családját anyagilag, még ha ez azt jelenti, éjjel-nappal dolgoztak, irányítása alatt egy szörnyű főnök, vagy egy éjszakai műszak. Mindez a család, így történik egy mosollyal az arcán.

Ők mindig ott, amikor szükség van rá

14 jelei egy igazán jó apa

Ez apa mindig közel kell lennie a baba, amikor szükség van rá, legyen az iskola bemutatása, egy focimeccs, vagy akár minden esetben, az apa nem hivatkozhat arra a tényre, hogy ő dolgozik, két állást, és nagyon fáradt.

Ők tényleg ezt akarja

Még ha az apa megfelel a legtöbb feltételnek, az utolsó a legfontosabb. Egy jó apa meg akarja apa lesz - egyébként minden más értelmetlen.