Az eredeti vásárlás a menyasszony az orvosi-style

A közelmúltban, az esküvő előtt jön elég eredeti forgatókönyvet menyasszony ára. Ez lehetővé teszi, hogy adjunk a nyaralás több fényes megjelenítést és a pozitív érzelmek. Az egyik ilyen forgatókönyv az eredeti menyasszony ára a kórházak stílusban.menyasszony ára forgatókönyv egy kórházi stílusú

Az eredeti vásárlás a menyasszony az orvosi-style

Kezdje kizárás forgatókönyv tudott, hogy a fiatalember jön az ajtót, ahol a menyasszony, hogy lapos. Nem hagyja, hogy a lány a kórházban palást és a rá jellemző mutató jel, hogy ebben az egészségügyi intézmény most karanténba. A bejárat közelében a lépcsőház feszített bürokrácia akadályozza a folyosón.

Az eredeti vásárlás a menyasszony az orvosi-style

Lány a jel (a tanú) nem felel meg a vőlegény tanul okoz rendkívüli áthaladás a zárva. A fiatalember azt állítja, hogy ma van az esküvő a menyasszony. A tanú abban az időben a főorvosa sikolyok ki az ablakon, látszólag azt akarja megtudni, ha van egy beteg a vezetékneve, amit az úgynevezett leendő férj. Az orvosi igazgatója a felelős, hogy ez már meggyógyult, így a fiatal, akkor hagyja a kórházba, hogy a beteg, aki magával vitt az anyakönyvvezető.

A vőlegény tesz egy lépést, de a tanú még mindig nem engedte, azzal érvelve, hogy a kórházban nem megy anélkül, cipő kiterjed. Ezen kívül kapcsolatban a karantén, a vőlegény kell-wear maszk. A lány, aki mellett állt egy tálcával kínál vásárolni a vőlegény cipő kiterjed és gézkötéssel költsége mintegy 20 rubelt egyik és a másik darab. Itt egy férfi menyasszony ára a stílus gyógyszert.

menyasszony ára az első emeleten: Department of Internal Medicine

Az eredeti vásárlás a menyasszony az orvosi-style

További kizárási forgatókönyv fejlesztése oly módon, hogy a fiatalember most már nem hagyja, hogy a terapeuta, mint aki először megy át orvosi vizsgálaton a terápiás rész.Az orvos megvizsgálja a torokban a jegyes, és azt állítja, hogy ez egy nagyon piros, és folytassa a kórházban nem tud. Annak megállapításához, a betegség súlyosságát kell hangosan énekelni egy szerelmes dal, és elkezd énekelni. A terapeuta azt sugallja, hogy a betegség súlyos, és megtölti a fecskendőt a fiatal férfi torkát gyógyszert. Ahhoz, hogy menjen tovább kell fizetnie a 150 rubelt kezelésére és menj a következő Department of Psychiatry a második járat.

menyasszony váltságdíjat a második lépcső: Pszichiátriai Tanszék

Az eredeti vásárlás a menyasszony az orvosi-style

A pszichiátriai osztályon a kórházi kivásárlási forgatókönyv kínálja a vőlegény egy kis labdát az orvosi vizsgálat egy pszichiáter (barátai a menyasszony). Orvos mutatja fiatalember kép jelképezi, a különböző témákban. Végtelen jele - a hosszú élet együtt fiatal, jele az olimpiai játékok - jegygyűrű, 2 citrom hasonlítanak a női melleket. Levezetése az orvosi vizsgálat, a pszichiáter azt is mutatja, a vőlegény különböző számok azt is jelentheti, a menyasszony cipő mérete, születési dátum, anyja. Ha orvosi vizsgálaton, a pszichiáter ad a vőlegény egy igazolást arról, hogy ő egészséges. A fiatalember küldi tovább.

menyasszony váltságdíjat a második emeleten szülészet

Az eredeti vásárlás a menyasszony az orvosi-style

Forgatókönyv szülészet kitolja a vőlegény egy szülésznő, amely mellett áll a babák feküdt egy székre. Megkérdezi, ő orvosi vizsgálaton egy orvos és pszichiáter. A vőlegény válaszok telt el, és arra kéri őt, hogy segítsen neki perepelenat 2 gyerek az ürüggyel, hogy a fiatalember nem engedte be a kórterembe, hogy a menyasszony. A vőlegény és a testvére, vagy a másik 30 másodpercig kell fektetni a babát pelenka, bepólyáz őket, és kössön egy szép íj. Miután a szülészet forgatókönyv hozza a menyasszony, hogy a vendégek a menyasszony szobában (a tanács).

Az ajtó a szoba a menyasszony súlya tablettát ami meg van írva, hogy a lány készen kell zárni, és ez lehet elvenni. A vőlegény jön, és találkozik vele újra tanúi. Azt kérdezi az orvosi vizsgálat és a szülészet, a vőlegény azt mondta, hogy minden elmúlt.

Továbbá, a tanú megtanulja a beteg egészségét. Menyasszony azt mondja, hogy minden rendben van. Tanú ajánlásokat tesz kibocsátás után, mondván, a vőlegény, hogy a jövő házastárs volt egy jó pihenésre meleg országokban az esküvő után, állítólag akkor jót tesz neki.

A szkript végén megváltás forgatjuk, hogy a menyasszony elveszett cipő a kórházban, és a lábát a cipőjével. A tanú, egy kis kereséssel cipő, a vőlegény kínál vásárolni 300 rubelt új jó cipő. A fiatalok ruhát és ad neki cipőt, ami aztán felteszi a lábát az ő szeretett. Miután az orvosi vizsgálat vőlegény telt el, és ő vette a kedvenc ki a szobából, a résztvevők gratulált az amortizáció az esküvő, és azt szeretnék, hogy soha nem kerül be a kórházba.

Beteg stílus kizárás nagyon eredeti a maga módján. Egy ilyen forgatókönyv biztosan szórakoztatják a közönséget. Amikor a menyasszony halad az orvosi vizsgálat szerint egy orvos és egy pszichiáter barátja lehet egy aktív részt abban a barátja majd át.

Mágikus menyasszony váltságdíjat mese stílusa vár rád a következő oldalon.