Hogyan cserélnek az olyan vezetői engedélyt dokumentumok szükségesek

Vezetői engedély kell cserélni minden tíz évben, és ha elfogadják az időszak a csere, meg kell tenni előre. Nézd a jobb oldalon, ha a csere kifejezés származik? Mondok valamit dokumentumok szükségesek a vezetői engedély cseréjére.Vezetői engedély kell változtatni az időben. Ami a szabályozás, a vezetés a lejárt jogokat 2500 rubelt finom és lefoglalását az autó az autó font. Vezetés lejárt jogok megegyezik vezetői engedély nélkül. Ezért legyen óvatos, és ismét ellenőrizze a lejárati dátumot a jogosítvány, a problémák elkerülése érdekében a jövőben.

Milyen dokumentumok szükségesek, hogy cserélje ki a jogokat?

Ha jön, hogy kicseréljék a vezetői engedély saját, helyesen tette. Ekkor a csere egy jogosítvány egyszerű, és nem kell, hogy vegye igénybe szakosodott irodák és túlfizet. Minden, amit tehetünk magad néhány órára.

Hogyan cserélnek az olyan vezetői engedélyt dokumentumok szükségesek

Az első dolog, amit ki kell cserélni a jogosítványt - jelenléte orvosi igazolást. Police tanúsítványok - 3 év. Ez illeszkedik bármilyen aktív medspravka a vezető, vagy tudod, hogy egy újat. Ez nem nagy ügy, hogy adja át a szükséges orvosi vizsgálat lehet szó 20 percig. Az ára az orvosi igazolás a vezető mintegy 2000 rubel, plusz vagy mínusz, attól függően, hogy a régióban.Medspravka szükség, ha rögtön az első alkalommal, már lejárt (10 év), vagy ha megfosztották jogok vezetés közben részeg. Ha megváltoztatja a nevét, vagy kap egy jogosítványt, ha elveszti azt, akkor nem kell medspravka.

Kérjük, hogy egy másolatot az orvosi igazolást mindkét fél, hogy később ne aggódj.

Ha korábban már olvastam, hogy szükségünk van a segítségre a autósiskola, alkalmazás megosztás -, hogy erre nincs szükség. Csak ki kell jönni a helyi közlekedési rendőrség, és azonnal menjen a terminál, ahol fizetni az állami díj a csere vezetői engedély. Az én esetemben ez volt a 800 rubelt (60 rubelt plusz jutalék). Csak a raktárból egy kicsit, mert a csatlakozók ne adja ki a változást, bár ott lesz költeni mobil fizetés.

Akkor megy a közlekedési rendőrség nyilvántartási osztály, keres egy eszköz adagolására kuponokat, hogy azt a cseréjét a jogosítványt, és várólista. Igen, ez most nagyon kényelmes, nem kell senki, hogy álljon, ne feledd, csak hogy az utalvány és sorban. Tehát, várakoznak, a következő dokumentumokat:

1. példányt az orvosi igazolás mindkét oldalán
2. A régi jogosítvány
3. útlevél
4. a vételár megfizetése regisztrációs díj cseréjére vonatkozó jogokat.

És mégis. Ha elfogadják, ezek a dokumentumok várólista egy másik vizsgálatban, ahol mintegy fél óra alatt meg fogja hívni, hogy egy fénykép a jobb, és nekik teljesen új jogosítvány szinte „meleg”. Gratulálok, hogy új jogokat és azok cseréje nem kell aggódnia a következő tíz évben.

Csere jogosítvány nagyon egyszerű, és csak szüksége van egy minimális számú dokumentumokat. És, hogy a változás jogát, akkor magát néhány órára.